Request an offer

Fill out the form and we'll get back to you shortly
Please read the FairValue privacy policycarefully.
Your message was sent successfully.
Fill in all fields. Your message wasn't sent.
An accurate evaluation for financial security
General provisions
The online platform www.myfairvalue.ro is offered to you by FAIRVALUE CONSULTING S.R.L. (hereinafter referred to as "FairValue", "The Company" or "The Provider") with headquarters in Bucharest, Sector 2, Str. Sfantul Spiridon nr. 7, registered with the Trade Register under number J40/3144/2005, having cui 17254259.

These Terms and Conditions apply to the site www.myfairvalue.ro owned by FairValue.

FairValue reserves the right to make changes to the content of this site, as well as to these Terms and Conditions, without any prior notice to Users. In case of divergence or misunderstandings between the Company and the User, the Terms and Conditions valid at the time of using the www.myfairvalue.ro will apply.
Definitions
"Site" – www.myfairvalue.ro online platform;" Document" – this version of the Terms and Conditions;
"Content" includes the following elements:
a. all information available on the Site www.myfairvalue.ro that can be visited, viewed or otherwise accessed by electronic means;

b. the content of any e-mail sent to Internet Users who interact with the Site by FairValue by electronic means and / or any other available means of communication;

c. any information communicated to the User by any means by an employee of FairValue, according to the contact information specified by this User;

d. FairValue data or other privileged data of the Company.
"User" – the natural person who navigates the Site or interacts, in various forms, with it and has access to the Content;
"Personal data" - any information regarding an identified or identifiable natural person ("data subject"). It represents personal data (non-exhaustive enumeration): name and surname of the person, e-mail address, telephone number, etc.;
"Personal data controller" – means the natural or legal person, public authority, agency or other body which, alone or together with others, establishes the purposes and means of the processing of personal data. Regarding the Site, the data controller is represented by FairValue;
"Consent of the data subject" - any manifestation of the free, specific, informed and unambiguous will of the data subject by which he/she accepts, by a statement or by an unequivocal action, that the personal data concerning him/her to be processed;
"Processing" - any operation / set of operations performed on personal data (with or without the use of automated means), respectively: collection, recording, organization, structuring, storage, adaptation, modification, extraction, consultation, use, disclosure, dissemination, making available, alignment, combination, restriction, deletion, destruction, etc..

Lumio, previously called Foenix, was a social media analytics company that helped brands like Audi, David Jones and Red Balloon source legitimate influencers for social media campaigns.

General Policy 
3.1. Dispozitii generale
Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului/ Continutului de catre Utilizator. Utilizatorul este rugat sa parcurga cu atentie acest Document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute, ce pot fi apreciate de acesta ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/ sau informatiilor furnizate societatii FairValue.
3.2. Continutul Site-ului
Site-ul contine informatii, prezentari si articole privind gama de servicii de evaluare oferite de FairValue, dar si referitoare la alte domenii de interes conexe. 

Pentru a solicita o oferta, Utilizatorul va accesa sectiunea ,, SOLICITA OFERTA’’ disponibila pe site, in rubricile aferente serviciilor de evaluare oferite de FairValue. In cadrul formularului, Utilizatorul va trebui sa completeze campurile aferente numelui, numarului de telefon si mesajului, urmand a fi contact de un reprezentant FairValue in timp util, respectiv in termen de 1-5 zile lucratoare. 

Prin intermediul Site-ului pot fi descarcate fisiere utile de Identitate Vizuala si Marketing ale FairValue, disponibile membrilor FairValue, in sectiunea specifica, prin logarea in contul de Membru FairValue. 

Utilizatorul poate programa o intalnire prin completarea formularului disponibil in rubrica specifica, urmand a fi contactat de un reprezentant FairValue pentru confirmarea programarii.

In cazul redirectionarii la un website tert, prezentele Termenii si Conditiile nu vor fi mai aplicabile si in cazul navigarii Utilizatorului pe acel site. Astfel, din momentul redirectionarii Utilizatorului, FAIRVALUE nu isi asuma raspunderea in nicio situatie cu privire la politicile, termenii si conditiile aplicabile pe platforma online respectiva.

Prin folosirea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse Site-ului si/ sau Continutului pus la dispozitie de FairValue, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu prezentele Termeni si Conditii si/ sau nu accepta prezentul Document, acesta are posibilitatea de a trimite un e-mail pe adresa de corespondenta electronica: office@fvalue.ro si va preciza motivele si/ sau solicitarile de operare a modificarilor dorite.

Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/ sau a nu accepta Documentul.

Denumirea Site-ului si insemnele grafice ale acesteia sunt proprietatea FairValue sau dupa caz, Societatea detine un drept de utilizare asupra acestora, astfel ca aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului/ titularului lor.

Intreg Continutul prezentat sau afisat in cadrul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la: text, grafica, fotografii, imagini, imagini in miscare, sunet si ilustratii etc. este proprietatea FairValue. Toate elementele sunt protejate de copyright, drepturi de autor si alte normative in materia drepturilor de proprietate intelectuala.

Logo-ul FairValue este marca inregistrata. Acesta poate fi utilizat doar cu acordul FairValue. In scopuri de media si advertising, Logo-ul poate fi folosit in conditiile prezentate in documentul PDF intitulat ,,brand identity FairValue - section2 - logo mark’, disponibil spre descarcare din sectiunea ,,Kit de presa’’. 

FairValue indeamna ferm sa parcurgeti cu atentie documentul sus-mentionat pentru utilizarea corecta a Logo-ului si pentru a evita eventuale incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala detinute de Societate prin alterarea/ modificarea/ utilizarea in alte scopuri decat cele de media si advertising sau cele permise de legislatia in vigoare ori de un alt acord intre FairValue si Utilizator.

FairValue declara pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul www.myfairvalue.ro este original si ca foloseste resurse, daca este cazul, (imagini de produs, video, text, specificații etc.) cu acceptul sursei, fara sa incalce Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail office@fvalue.ro. Utilizatorul nu poate modifica niciunul dintre materialele ante - mentionate si nu poate copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, licentia, crea opere derivate din acestea, transfera sau vinde informatii sau lucrari continute de Site-ul www.myfairvalue.ro

Cu exceptia actiunilor permise de legislatia aplicabila in materie si de prezentul document, Utilizatorul este responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de a utiliza orice material protejat de drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala care este facut disponibil de catre FairValue.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FairValue si Utilizator si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea FairValue cu referire la acel Continut.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/ sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat FairValue, se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei careia ii apartin aceste materiale, Societatea nefiind in niciun fel raspunzatoare de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

In cazul in care FairValue confera Utilizatorului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acesta, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea FairValue pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FairValue si/ sau a angajatului Societatii, care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document/ prevazute intr-un acord distinct de utilizare, in cazul in care acesta exista/ de legislatia aplicabila in materie este interzisa.
Utilizatorul raspunde pentru orice daune intelectuale produse Site-ului, Continutului sau oricarui tert/ partener/ colaborator cu care FairValue are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.3. Date si informatii de contact
FairValue publica pe Site datele sale de identificare complete si corecte, astfel incat contactarea sa de catre Utilizator sa fie una facila. 
Modalitati de contact:
telefonic la nr.: +40 213 22 71 06;
la adresa de e-mail: office@fvalue.ro;
prin completarea formularului ,,Solicita oferta’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta;
prin completarea formularului ,,Programeaza o intalnire’’, urmand ca Utilizatorul sa fie contactat la nr. de telefon specificat in rubrica aferenta. 

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se va putea realiza prin mijloace de comunicare electronice, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil partilor, considerandu-se, astfel, ca Utilizatorul consimte, la randul sau la primirea notificarilor din partea FairValue in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin intermediul anunturilor publicate pe Site.

FairValue isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, mai ales daca acestea sunt neintemeiate/ abuzive, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

Utilizatorul declara expres ca datele de contact furnizate prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail office@fvalue.ro ii apartin (spre exemplu: nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon etc.) si ca aceste date vor putea fi folosite de catre Societate in comunicarile sale cu Utilizatorul, in scopul solutionarii oricaror solicitari, dar si pentru furnizarea de informatii suplimentare, la solicitarea Utilizatorului.

3.4. Confidentialitatea datelor cu caracter personal
FairValue depune toate eforturile pentru a se asigura ca protejeaza si respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal apartinand Utilizatorilor sai, prin implementarea de masuri tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr.  679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

Informatiile furnizate de catre Utilizator vor fi stocate de catre FAIRVALUE in format electronic si nu vor fi furnizate catre nicio alta terta parte, decat cele implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice Site-ului www.myfairvalue.ro .

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care Societatea o efectueaza in contextul navigarii pe Site sau interactiunii cu acesta, prin corespondenta postala/ electronica, persoana vizata va consulta Politica de confidentialitate afisata pe Site.

3.5. Newslettere
Primirea de Newslettere si alte alerte de acest gen presupune bifarea casutei corespunzatoare din cadrul formularului de pe Site, comunicarile comerciale si informative fiind transmise doar in baza acordului expres al Clientului. Astfel, Utilizatorul devine Abonat si accepta in mod neconditionat inclusiv prezentele Termenii si conditii in cazul in care acesta nu si-a exprimat in prealabil acordul cu privire la primirea de astfel de comunicari printr-o alta modalitate.

Abonarea la Newsletter-ul oferit de FairValue se poate efectua numai daca Utilizatorul are varsta de 18 ani impliniti la momentul transmiterii intentiei de abonare sau detine acordul reprezentantului legal in acest sens si nu este conditionata de plata unei taxe sau de inregistrarea unui cont de utilizator. 

Datele cu caracter personal folosite de FairValue pentru transmiterea de buletine informative vor fi utilizate de Prestator numai in scopurile descrise in Politica de confidentialitate, si in conformitate cu dispozitiile acesteia, document disponibil pentru consultare pe Site.

Renuntarea la primirea Newsletter-ului de catre Abonat se poate efectua in orice moment, in mod facil, prin retragerea consimtamantului cu privire la prelucrarea datelor sale in scop de marketing si prin exprimarea intentiei de dezabonare, astfel:
a. folosind optiunea specifica de dezabonare din cadrul oricarui buletin informativ primit;
b. prin contactarea Prestatorului via e-mail si transmiterea intentiei de dezabonare de la Newsletter si fara nicio obligatie reciproca ulterioara a vreunei Parti sau fara ca vreo Parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea Newsletter-ului nu implica renuntarea la acordul manifestat pentru prezentul Document, aceasta renuntare producand efecte doar pentru viitor, ulterior comunicarii intentiei de retragere a consimtamantului. 

FairValue nu va fi tinuta de obligatia de a transmite Newsletter-ul Abonatului.

Prestatorul nu va include in buletinele sale informative transmise Abonatului niciun tip de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la un tert care nu este partener al FairValue.

Lumio, previously called Foenix, was a social media analytics company that helped brands like Audi, David Jones and Red Balloon source legitimate influencers for social media campaigns.

Fraud and SPAM
FairValue does not request from its Users by any means of communication (e-mail/telephone/SMS) information regarding confidential data, accounts or personal passwords.

The user assumes full responsibility for the disclosure of a third party of his confidential data.

The Provider disclaims any liability in the event that a User would be / is prejudiced in any form by a third party who would claim to be / represent the interests of the Provider. The User shall inform the Provider of such attempts, using the contact details.

FairValue does not promote SPAM.

Any User who has explicitly provided his/her e-mail address on the Site may choose to delete it.

The communications made by FairValue by electronic means of remote communication (i.e. e.mail) contain the complete and compliant identification data of the sender or links to them, at the date of transmission of the Content.

The following purposes achieved or not shall be considered an attempt to defraud the Site/Content and/or the Provider and, in this case, the criminal investigation will be initiated against the one or those who attempted to or achieved this purpose(s):
• to access the data of any type of another User by using the FairValue member account or by any other method;
• to alter or otherwise modify the content of the Site or the Content sent by any method by the Provider to the User;
• to affect the performance of the server /servers on which the Site runs;
Limitation of liability
The user is solely responsible for the correctness of the information entered in the forms on the site.
FairValue is not responsible for errors or omissions that may occur in the drafting or presentation of materials on the site, which are not considered essential information according to the law.

FairValue does not guarantee the User access to the Site or to the Service.

FairValue is not responsible for the content, quality or nature of other sites reached through links in the Content, regardless of the nature of such links. For those sites, the responsibility lies entirely with their owners.

The Provider is exonerated of any fault in case of using the Site and / or the Content transmitted to the User or Client by any means (electronically, by phone, etc.), through the Site, e-mail or an employee of FairValue, when this use of the Content may effectively cause damage of any kind on the part of the User, Client and / or any third party involved in this transfer of Content.

FairValue cannot be held liable in any way to any Client who uses the Site or the Content, other than within the limits of the articles constituting the Terms and Conditions.

The Provider assumes no responsibility for potential malware that could infect your computer or other goods after accessing or using this Site or downloading any material, information, text, video or audio images from it.

The Provider is not liable for covering the claims of third parties, of any kind, that may result in relation to the use, copying or falsification of the Site or its content or of any other related Site, by third parties, unauthorized by FairValue, regardless of whether it was informed, knew or should have known this possibility.

FairValue does not offer any direct or indirect warranties of any kind as:
• The service will be according to the User's requirements;
• The Service will be uninterrupted, secure or error-free of any kind;
• The Services will meet the subjective requirements or expectations of the User.

Whilst in Germany, Dan worked with with brands such as Daniel Wellington and BMW - Ja!

Adam worked with clients like Vodafone, TAFE NSW, Adobe and also won the 'Good Design Australia' award for his work on the Seatfrog website.

Dispute resolution
By using / visiting / viewing, etc., the Site and / or any Content sent by FairValue to the User by accessing and / or sending by any means (electronic, telephone, etc.), he/she agrees at least with these Terms and Conditions.

This Agreement is considered concluded in Romania and, consequently, is governed by the legal provisions applicable on the territory of Romania. Any dispute regarding the Document that may arise between the User and FairValue will be settled amicably. If amicable resolution of the conflict is not possible within 30 days from the registration of the complaint, it will be resolved by the competent court at FairValue headquarters.

FairValue is not responsible for any loss, costs, lawsuits, claims, expenses, etc., if they are directly caused by non-compliance with the Terms and Conditions.

If any of the above clauses will be found null or invalid, regardless of the cause, this clause will not affect the validity of the other clauses of this Agreement.

The name "Relume" is born.

Final clauses 
FairValue reserves the right to make any changes to the provisions of this Document, as well as any changes to the Site / its structure, including changes that may affect the Site and / or any Content, without prior notice to the User in this regard.

FairValue will not be held responsible for any errors occurred on the Site for any reason, including changes, settings, etc., which are not made by the Site Administrator.

FairValue reserves the right to introduce advertising banners of any kind and / or links on any page of the Site, in compliance with the legislation in force.

In case there are any questions / suggestions regarding FairValue, you can contact us at the phone number +40 213 22 71 06 or at the electronic correspondence address: office@fvalue.ro.

This document of agreement between the parties was drafted in accordance with the legislation applicable on the territory of Romania.
Rotate your phone in
portrait format